Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Waarom kiezen voor een elektrische fiets?

Een eBike is veel meer dan een fiets. De kracht van zijn elektrische motor helpt u om u beter te verplaatsen. In de stad, door het land of op een berg. Het geeft je een powerboost wanneer je het nodig hebt en maakt je onafhankelijk van dienstregelingen of parkeerplaatsen. De eBike neemt weinig ruimte in beslag en produceert geen lawaai of uitlaatgassen. In ruil daarvoor ligt de nadruk op rijplezier, ook op langere afstanden. En natuurlijk een onvergelijkbare rijervaring.

De eBike-motor haalt de energie om u overal van energie te voorzien uit de eBike-accu. Hij voorziet de eBike-motor van vermogen en heeft een doorslaggevende invloed op de actieradius. Daarom zijn er eBike-accu’s voor verschillende eisen en voor verschillende installatie- en montagevarianten.

De PowerTube accu’s kunnen naadloos in het fietsframe worden geïntegreerd, terwijl de PowerPacks zowel op het frame als op de bagagedrager kunnen worden gemonteerd. Om ervoor te zorgen dat u altijd over voldoende energie beschikt voor uw flow en een lange rijervaring, zijn alle batterijen verkrijgbaar met verschillende capaciteiten, die worden gemeten in Wh (Wattuur). Er zijn ook verschillende opladers om de batterijen snel op te laden na het rijplezier.

E-Cargo

E-Cargo

Waarom kiezen voor een E-Cargo?

U bent nieuw in de wereld van het hele gezin op de fiets en u zoekt een gemakkelijke en efficiënte oplossing? De E-Cargo is ongetwijfeld de meest krachtige oplossing die het meest geschikt is voor gezinnen, maar ook voor bedrijven die een ander vervoermiddel wensen dat net zo efficiënt is als een vrachtwagen. Deze fietsen bieden tal van voordelen!