Ontdek de Voordelen van Bedrijfsfietsleasing met Onze Toppartners!

Ontdek de Voordelen van Bedrijfsfietsleasing met Onze Toppartners!

Ontdek de Voordelen van Bedrijfsfietsleasing met Onze Toppartners!

Bedrijfsfietsleasing biedt werknemers een aantrekkelijk voordeel dat verder reikt dan alleen financiële besparingen.

Door werknemers de mogelijkheid te bieden om een ​​fiets te leasen voor woon-werkverkeer, worden ze aangemoedigd om actiever te zijn, wat resulteert in een verbeterde gezondheid en welzijn. Bovendien draagt het gebruik van fietsen bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, wat het bedrijf helpt bij het verwezenlijken van zijn duurzaamheidsdoelstellingen. Bedrijfsfietsleasing versterkt ook de band tussen werknemers en het bedrijf door een positieve bedrijfscultuur te bevorderen, waarbij zowel de gezondheid van werknemers als milieubewustzijn worden gestimuleerd.

Momenteel hebben we het voorrecht om samen te werken met vier toonaangevende partners op het gebied van fietsleasing, waardoor  werkgevers en/of werknemers kunnen kiezen uit een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige fietsen en diensten.

Lease partners:
KBC fietslease
O2O (Vanaf 2024 kan het personeel van de diensten van de Vlaamse overheid een fiets leasen via O2O Bicycle Leasing.)
Lease a Bike
Cyclis bike lease