Venturelli E-BIKES Met Shimano Steps Middenmotor Tot Maar Liefst €600 Verlaagd!

Venturelli E-BIKES Met Shimano Steps Middenmotor Tot Maar Liefst €600 Verlaagd!

Venturelli E-BIKES Met Shimano Steps Middenmotor Tot Maar Liefst €600 Verlaagd!

Het is met grote vreugde dat we het nieuwe seizoen 2024 inluiden bij Venturelli!

Dit jaar zijn we vastbesloten om onze klanten te voorzien van nog betere producten en service dan ooit tevoren. En wat een betere manier om te beginnen dan met een opwindende aankondiging: onze fietsen, uitgerust met de krachtige Shimano Steps middenmotoren, gaan dit seizoen van start met ongelooflijke prijsverminderingen in vergelijking met vorig jaar!

We zijn verheugd aan te kondigen dat onze prijzen voor E-bikes met Shimano Steps middenmotoren tot maar liefst €600 zijn verlaagd ten opzichte van 2023. Dit betekent dat u nu kunt genieten van de hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid van Shimano Steps tegen een nog aantrekkelijkere prijs.

Of u nu een ervaren fietser bent die op zoek is naar de nieuwste technologische snufjes of een nieuwkomer die op zoek is naar een comfortabele en betrouwbare rit, onze collectie Venturelli-fietsen met Shimano Steps middenmotoren biedt voor elk wat wils.

Waar wacht u nog op? Kom vandaag nog langs bij onze Venturelli dealers of in de fabriekshowrooms van Venturelli in Hooglede en ontdek de voordelen van onze fietsen met Shimano Steps middenmotoren.

Profiteer van de prijsverminderingen van dit seizoen en zet uw fietservaring op een hoger niveau met Venturelli!

Kom je favoriete e-bikes testen, krijg professioneel advies en profiteer van kortingen op bepaalde 2024-25 modellen tot wel 1.000€!
Maak van deze gelegenheid gebruik om de nieuwste modellen te ervaren, terwijl onze deskundige medewerkers je begeleiden bij het vinden van de perfecte fiets voor jouw behoeften. Mis deze kans niet om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd te besparen op je aankoop.

VeloMania-K, één van de grootste fietswinkels in België, verwelkomt je met meer dan 2000 fietsen op voorraad. Met jarenlange ervaring bieden wij op maat gemaakt en professioneel advies, zodat je de ideale fiets kunt vinden die bij jou past.

Onderhoud en na-service
Bovendien zorgen wij voor uitstekende na-service en onderhoud, waardoor je kunt blijven genieten van je fietservaring.
Thuislevering is mogelijk en bespreekbaar.
Mis deze kans niet om het beste uit je fietsavontuur te halen bij VeloMania-K!

Showrooms open:
Ma-Vrij: 9u-12u/13u-16u (later maak afspraak)
Za: 10u-13u

Stoomtuigstraat 16
8830 Hooglede

info@velomania-k.be
Bel ons: 051 20 22 47