VeloMania-K’s Officiële Opening!!! Start met Ongeziene Grootse Fabrieks Stockverkoop in Maart & April!

VeloMania-K’s Officiële Opening!!! Start met Ongeziene Grootse Fabrieks Stockverkoop in Maart & April!

VeloMania-K’s Officiële Opening!!! Start met Ongeziene Grootse Fabrieks Stockverkoop in Maart & April!

Zet je schrap, fietsliefhebbers!

Maart markeert een mijlpaal voor VeloMania-K, want we openen onze deuren officieel met een knal! Maar dat is niet alles – we hebben ook een exclusieve fabrieks stockverkoop gepland die je niet wilt missen. Maak je klaar om je passie voor fietsen te voeden en je collectie uit te breiden met hoogwaardige producten tegen onverslaanbare prijzen. Lees verder voor alle opwinding en details over dit niet-te-missen evenement!

Kom je favoriete e-bikes testen, krijg professioneel advies en profiteer van kortingen op bepaalde 2024-25 modellen tot wel 1.000€!
Maak van deze gelegenheid gebruik om de nieuwste modellen te ervaren, terwijl onze deskundige medewerkers je begeleiden bij het vinden van de perfecte fiets voor jouw behoeften. Mis deze kans niet om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd te besparen op je aankoop.

VeloMania-K, één van de grootste fietswinkels in België, verwelkomt je met meer dan 2000 fietsen op voorraad. Met jarenlange ervaring bieden wij op maat gemaakt en professioneel advies, zodat je de ideale fiets kunt vinden die bij jou past.

Onderhoud en na-service
Bovendien zorgen wij voor uitstekende na-service en onderhoud, waardoor je kunt blijven genieten van je fietservaring.
Thuislevering is mogelijk en bespreekbaar.
Mis deze kans niet om het beste uit je fietsavontuur te halen bij VeloMania-K!

Showrooms open:
Ma-Vrij: 9u-12u/13u-16u (later maak afspraak)
Za: 10u-13u

Stoomtuigstraat 16
8830 Hooglede

info@velomania-k.be
Bel ons: 051 20 22 47